Lägga ned!

Hej alla kära bloggare och läsare! Mu är det som så att jag har 2 stycket bloggsidor som jag försökt att hålla igång men det är väldigt svårt att först skriva i den ena och sen ska man skriva något i den andra men det ska ju helst inte vara samma text eftersom denna handlar mera om vad jag gör med Caesar och mina tankar med mera men jag skriver minst lika mycket om det i den andra bloggen så varför inte bara ha en då?! Om ni är intresserade av att fortsätta läsa min blogg så finns den på jankanplankan.blogg.se ..... det var det jag hade att säga idag. Jag kommer alltså inte att skriva i den här bloggen mer. Tillslut kommer jag radera den när jag är säker på att alla har sett detta! Ha det bra sålänge så ses vi på andra bloggen.

Gosegris! 20/11-09

Lillkillen har varit så gosig idag. Han skulle sitta i knät och suga på tummen och plocka med min haka. Han skulle se allt jag gjorde. Jag fick inte sätta ned honom i hans lekhage för då började han skrika direkt och sträkte sig efter mig. Får ju släppa honom där lite ibland ändå då även om han inte vill. Han måste ju lära sig att leka lite själv också. Det går inte längre att släppa honom ur syne för han ska vara på allt han inte får ha. det är roligare än dom 2 stora lådorna med leksaker han har som han får ha. Typiskt barn *ler*


Vi var även en sväng till IKEA och köpte lite saker till Caesars rum och hallen. Ett bord som vi ska ha telefonen på och en röd matta till Caesars rum + tavelramar och en byrå som han ska ha bredvid bytbordet att ha sina kläder i för just nu har vi dom inne hos oss i vårt sovrum och det är jobbigt att springa och hämta dom när man står och byter blöja på honom. Här kommer iaf lite bilder på det vi köpt idag.


Korten från fotograferingen kom idag med.
Han blev så söt på korten!



Matvraket! 18/11-09

Caesar äter jättemycket nu. Gissar på att han växer så det knakar igen. Sammanlagt har jag fått i honom 5 dl gröt idag. Plus ett rån,barnmat (pastasnäckor med köttfärssås) och nästan en halv burk fruktpuré. Måste gå och handla i mån igen. Känns skitjobbigt. Förstår inte varför man inte storhandlar med en gång. Ta allt man behöver i en enda stor klumpsumma istället för att småhandla. Men ska man storhandla så vill jag åka till ica maxi eller nått. Köpa hem typ 5 pak blöjor och en jävla massa barnmatsburkar. Barnmat kan ju stå i över ett år om dom inte öppnas så dom hinner ju inte bli för gamla. Gröt ska hem också, Gröt och massa välling. Får nog tjata lite på älsklingen tror jag så att vi kan åka och storhandla hem matföråd till plutt! Har även tänkt på att jag vill köpa en huvudring till plutt också så att han slipper få lödder i ögonen när man tvättar hans hår men det är mest för mina öron och hans bekvämlighets skull. En potta ska vi ta och köpa någon dag också, ska börja pott-träna lillen lite smått nu. Nä det är inte för tidigt :) Finns dom i usa som pott-tränar sina bebisar som knapt är ett par veckor gamla ens :) haha! Jaja. Annars idag så har dagen varit lugn. Han har ätit som han ska och gjort i blöjan som han ska och lekt massa. även sovit på massa konstiga stället. Vet inte varför han var så trött och lugn idag. Gjorde inte speciellt igår som kan ha fått han trött idag?! Nu ligger han iaf för natten och sover och har gjort ett bra tag. Typ sen kl 19:00 :P Han ligger i sitt rum igen, han har legat i köket idag och sovit i sin säng för Fredrik ställde ut den där i morse för det är för kallt och dragit i skrutts rum. Men jag och Fredriks mamma har fixat det tillfälligt nu med ett ihoprullat lakan på fönsterbrädan så det dämpar lite men det kommer ändå komma in kyla så vi får köpa nya lister till fönstret för dom som sitter där nu är för torra och slitna och tätar inte alls. Men tills vidare får lakanet ligga där och hålla lite tätt iaf. Nu hinner ju rummet värmas upp lite av elementet iaf det gjorde det ju inte innan!

*vink*

Snuva! 17/11-09

Det blev inget babysim idag. Plutt var så snuvig idag att vi hoppade det, dels så kunde inte jag heller följa med för jag är också skitförkyld. Inget kul alls i dessa tider. Alla är förkylda nu till och från! Får hoppas på att lillkillen är piggare nästa tisdag. Idag har jag sprungit runt som en toss här hemma och försökt att hålla Caeasr ifrån allt sånt som han inte får ha.Just nu står hela hallen full med grejer med för vi håller på att sätta upp en skjutdörrsgarderob som inte är klar än. Det har tagit 3 dagar nu att iaf få ihop ramen. Jag blir faktiskt rätt galen på att att vi aldrig blir klara. Jag är inte ju inte direkt uppväxt med långtidsprojekt. Min mamma har ju alltid gjort färdigt något hon börjat med och sådan har jag med blivit. Det jobbiga är att jag får ju springa efter Caesar så fort han är på väg ut i hallen så att han inte får något över sig, jag blir ju genomsvett och får asont i ryggen. Men just nu känns det inte som att någon förstår mig på den biten. Dom som håller på med projektet slipper springa och kånka på Caesar stup i kvarten. Nu blir det lite att högen med tvätt får växa och disken får mögla och jag får skita i att äta och gå på toa. Bara att hålla sig, Kan ju inte släppa ned Caesar på golvet och springa på toa och känna mig trygg. Har en liten känsla av att vi knapt kommer hinna njuta här innan allt som ska göras blir klart innan vi ska flytta igen. Och då kanske allt börjar om igen med renovering och skit. Beror ju på hur personen har gjort vissa saker i lägenheten som bott där innan. Hon som bodde här kunde ju fan ingenting. Lägenheten bara rasar samman bit för bit käns det som. Nu är det iaf saker överallt, har slagit mig 10tal gånger idag och jag känner bara panik och vill här ifrån. Jag ska ju ned till min mamma i Orrefors om ett par veckor så jag får väl passa på att slappna av och njuta då. Tror inte min mamma skulla något emot att ta hand om Caesar lite medan jag gör sånt som jag vill göra.
Caesar har börjat äta mer nu än innan också och det gör det hela lite roligare att mata honom. Brukar även ge honom bananbitar eller ett rån som han får sitta och mumsa på. Det tycker han är gott. Han brukar få 1 dl gröt men nu har han ätit 2dl gröt i 2 dagar. Sen får han 280 ml välling men vill ändå ha mer men nappflaskorna är inte så stora tyvärr. Sen tror jag faktiskt att en bebis kan nog äta sig sjuk om dom får. Så dom kan alltså äta mer än dom egentligen klarar av och så kommer det upp istället så han får nöja sig med den vällingen han får nu. Han åt även en halv stor barnmatsburk med köttförssås och pastasnäckor idag med men jag fick mosa pastan lite för han fick kväljningar så att han fick upp maten igen och det kändes lite onödigt. Vist man ska vänja dom vid bitar i maten men än så länge tycker jag det räcker med rån och banan bitar.
Krypandet har börjat ta fart. Innan låg han på magen och drog sig fram dit han skulle men nu kryper han vart han än ska och det går fort. Tar tag i saker och ställa sig upp är också skoj, men att ramla är inte nått skojigt alls haha. Han har typ ett 10tal blåmärken, 5 st bara på huvudet. Ett fick han när han drog i sladden till strykgärnet (som var ur) som tur var. eller ja, tur i oturen som man brukar säga. Där blev en riktig smäll...stackarn. Men det gick bra. Man känner sig ju så dum som förälder när sådant händer men man kan inte ha koll på allting. Dom andra blåmärkerna har han fått när han har ramlat i lekhagen och slagit i räcket eller golvet. När han kryper kan han även få ena armen under sig på något vis så att han snubblar på sina egna armar och snurrar runt och dunkar huvudet i trösklar. Har satt en pinne i lådorna i köket nu för där i fanns massa intressant för små bebisar. Nu ikväll så har Caesar badat. Han svätte ned hela köket. Ja han får bada i köket eftersom han verkar hata badrummet, han får panik när han kommer in där och jag vet inte varför. Så det blir köket ivargefall. Jätteskoj att plaska och skvätta ned mamma :)
Nu sover den lille och jag ska avnjuta min kväll med att kolla på Andra avenyn.
Ha det bra alla bloggare/bloggläsare.

Sjuk! 13-15Nov-09

Ja överskriften säger väl allt?
Har tyvärr gått och blivit sjuk.
Förkyld och ont i hanslen och haft hög feber,dock bättre nu.
Har gått runt och typ levt på alvedon för att orka ta hand om Caesar.
Fredrik har varit en sång ängel och tagit hand om Caesar så att jag har kunnat vila.
Men hur fan gör dom som är ensamstående och får hög feber och nästan blir förlamade?
Jag är inte ensamstående men jag fick panik när jag kände att jag inte mådde så bra.
Shit hur ska jag nu orka ta hand om Caesar?!
Det löste sig ju som tur var.
och ännu mer tur var väl att jag blev sjuk på en helg då Fredrik var hemma annars vet jag inte vad jag hade gjort ärligt talat.
Att ha småbarn när man är sjuk är ingen höjdare och det är nu som först jag förstår min mamma hur hon haft det.
Hon har ju varit ensamstående så hon har ju haft det lite jobbigare än jag.
Älskar dig mamma, tack för allt du gjort för mig.

Igår var Fredriks föräldrar här trots att jag var sjuk men igår kunde jag iaf stå på benen fram till 4:tiden sen vek dom sig.
Jaja hur som helst så var dom här och försökte fixa vår garderob i hallen men det var så mycket fel på den och dom som satt dit den är inte några profsbyggare precis.
Vi beslutade oss för att ta bort hela jäkla garderoben och köpa en ny helt och hållet.
Fredrik och hans pappa åkte iväg för att köpa en garderob men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss där heller.
man kunde inte köpa endast en 75cm bred garderob på IKEA det enda som gick att köpa var 50 eller 100. den första är för liten och den andra för stor så Fredrik och hans pappa fick åka tillbaka till lägenheten och tänka om. så nu har vi bestämt oss för att göra om hallen och fixa en skjutdörrgarderob istället. Eventuellt tapetsera om men det blir ett senare projekt. Det viktigaste är att vi kan förvara saker där Caesar inte kommer åt dom för han börjar ju bli så pillig nu.
Jag viste att det var jobbigt med små barn att man får springa efter dom och säga babba, aj aj fy dej...nej sa mamma.... uscha dej  osv :P men Caesar är lite extrem ibland :P han ligger ganska mycket före i utvecklingen har vi märkt.
Skulle faktiskt inte alls förvåna mig om han börja gå snart.
Kanske redan i december, om inte annat så iaf i jan-feb för han är på vippen att stå själv iaf :P
Skulle varit skoj att lägga upp dom senaste bilderna på honom men jag kan tyvärr inte göra det förränn jag fått en ny dator :( jättetråkigt för alla er som läser min blogg som vill se den lille.
Men så fort jag kan lägga upp bilder igen så ska jag göra en hel sida för bara dom bilderna så att ni kan titta igenom den tiden ni missat.
Han växer ju så grymt fort nu alltså.
Han har redan stolek 70-75 i kläder :S
Men vi har ju iaf turen att få massa kläder så vi behöver ju inte köpa massa nytt hela tiden :)
Vi får ju både begagnat och från folk som köpt kläder åt honom :)
Såg även att min moster hade skrivit en rad i inlägget :D jag blev så glad. Hoppas att du lär dig snart så att vi kan komunicera.
Kommer dock inte kunna svara på dina meddelanden eftersom jag inte har någonstans att skicka dom men jag kan ju alltid skriva en liten rad här i bloggen till dig Iréne
Ni får ha det så bra nu alla bloggare. Nu kommer nog snart Fredrik och hans föräldrar med garderoberna :)

Till Iréne!
Vad bra att Mats ska visa dig hur man komenterar här. Det här med datorer är inte lätt om man inte kan dom. Jag kan det ju och tycker det är jättelätt men för dig är det nog inte lika lätt :) Hoppas att allt är bra med dig? inga fåglar som skällt på dig det senaste? *skrattar*
Kram Jannce!




Öppna förskolan 11/11-09

Idag var jag på öppna förskolan med Caesar! Kände bara att jag inte orkade sitta hemma och glo så jag gick dit. Caesars små lek kamrater var där, Viking och Ivar. Ivar blir lite rädd när Caesar sätter igång och tester sina stämmband men annars leker dom fint. Viking kan ju gå så Caesar hänger inte riktigt med där. Caesar glömmer bort ibland att han inte kan själv och så släpper han mina händer och försöker gå iväg men faller till golvet med en duns. Men jag tror att han kommer börja gå snart det är nog inte långt ifrån! Caesar har blivit så förkyld nu så det blir ingen öppna förskola på ett tag. Han är så snorig och hostig. Man vill ju inte att andra barn ska bli smittade.Caesar hade en unge över sig i går som stod och hostade.Jag förstår inte hur dom föräldrarna tänker? Vist ungen är 2 år men dom som är 3 mån då? dom har ju inte emunförsvar. Gå dit med en unge som är sjuk är ju inte det smartaste dom gjort precis. Bättre att vara hemma för mycket än att smitta ned alla tycker jag. Men det är mycket jag inte förstår av dagens samhälle. Men jag säger bara det. HÅLL ERT BARH HEMMA om det är sjukt, oavsett om det bara är en lätt förkylning, sätt er inte på en öppen förskola där det finns bebisar utan emunförsvar. Ni kan ju fan ta död på dom! Tänk på det!
Jag har sån jäkla lust att åka iväg och köpa pärlor som lyser i mörkret. Vill göra massa figurer att hänga i taket i Caesars rum. Tänkte göra massa planeter och sånt och kanske lite annat till mig själv också.Vi skulle åkt till 421 idag men det verkar inte som att det blir av men vi får se. Caesar ligger och sover just nu efter att jag rensat hans näsa. Snoret satt ju som ett lock i den. Stackarn. Ska moppa golvet senare idag med sen, eller iaf damsuga. Caesar blir full av hår och damm när han kryper runt här. Jag tappar ju så förbannat mycket hår också. Vet inte varför. Har hört att man kan tappa mycket hår under amningen men jag ammar ju inte längre så jag antar att jag har brist på massa vitaminer och skit. Får väl börja äta mer frukt och grönsaker, är skitdålig på det men jag får väl börja med det för Caesar måste ju äta sånt sen ändå och äter inte jag det så kommer han att tänka "varför måste jag äta det om inte mamma måste?" Jag ska ju föregå med ett gott exempel så det är bara att sätta igång. Jag har iaf börjat köpa hem persilja, jag bara älskar det. Jag ryser när jag äter det, så gott är det. Sitter och funderar på hur det gick för min moster?! jag skrev ett inlägg om hur man gör för att komentera här men vet inte om hon har lyckats. Jag ska kolla det sen, jag har ju 2 st blogg.. denna och www.jankanplankan.blogg.se också. Ska nog passa på att göra mig lite mer kaffe nu när sonen sover. Många gånger när man gör kaffe när han är vaken så har man en kopp varmt kaffe som man längtat efter och sen händer det något som tex att man måste byta blöja på Caesar eller något och så glöms liksom kaffet av och då blir det ju för kallt. Då gör man nytt kaffe och det blir samma sak där så kaffe när Caesar är vaken är ingen bra ide. Kaffe är ju inte gratis heller. Jag gör ju slut på ett paket kaffe i veckan ca. Och det är mycket. Ja så nu ska jag passa på att göra mig en kopp och hoppas på att jag får dricka den i lugn och ro innan Caesar vaknar. Ha det gött alla bloggläsare!

För komentar klicka på "komentarer(0)" här nere.
|
|
|
|

V




































Babysim! 10/11-09

Idag på morgonen var jag på babysim med Caesar!
Fredrik var inte med för han är förkyld.
Caesar simmade iväg med armpuffarna idag också, helt själv :) sen fick alla bebisar åka rutchbana.
Det tyckte Caesar var roligt.
Regnet det bara öser ned idag också, man blir så deppad av detta väder :( jag vill ha sol och 25 grader varmt :) då trivs jag bäst.
Brukar även gå till babyrytmik på tisdagar men jag vet inte om jag ska gå dit idag.
Känner mig så trött och seg efter badet och jag tror Caesar känner likadant.
Just nu ligger han och sover, han var så trött efter badet, gav han lite banan och sen slocknade han!
Han åt en halv banan själv idag, det tycker jag är mycket mat för en bebis :P
Han älskar bananerna när dom är sådär söta och nästan övermogna och mjuka.
Får se hur länge han sover!
När han vaknar så ska jag göra lite gröt till honom :) ev lägga i lite banan också!
Annars händer det inte så mycket mer idag.
Blir bara till att hålla sig inne för ute är det inget kul alls.
Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe :)
Ha det bra alla bloggläsare!

För komentar: tryck på komentar(0) här nedan!
|
|
|
|
|
|
V

Många läsare 9/11-09

Det hela inlägget idag handlar om hur man komenterar på min blogg, det är många som kontaktat mig på andra sätt och förklarat att dom inte vet hur man gör så här kommer en liten beskrivning :)

Idag pratade jag med min mor.
Fick reda på där ifrån att en av mina mostrar "Iréne" gillar att läsa min blogg och enligt min mamma då blev välldigt orolig att jag skulle sluta skriva eftersom jag skrivit tidigare i ett blogginlägg att jag skulle lägga ned men det tänker jag inte göra.
Har för många som uppskatta min blogg och här skriver jag vad jag känner/tänker och tycker och det är det många som gillar att läsa.
Gillar inte att sätta upp falska väggar.
Går ofta rakt på sak och säger rakt ut vad jag tycker, det är inte alltid så bra då men här skriver jag iaf vad jag vill och här kan folk välja själva om dom vill läsa eller inte.
Lovade även min mamma att jag skulle försöka förklara för min lilla moster hur man komenterar här.
Så Iréne och många andra, om ni scrollar (rullar ned sidan ned till slutet på detta meddelande så ser ni en text där det står komentarer (0).... :) klicka på den så kan ni komentera! Tror inte att det är ett måste att skriva i E-post. Det räcker nog bara med namn. Men prova så får vi se om det fungerar. Om det inte fungerar för dig nu Iréne så skriv till min mamma.
Hoppas att det funkar för alla er nu som vill komentera på min blogg :)
Bläddra ned nu så ser ni nog komentarer(0)
-
-
-
-
V

Fars-dag! 8/11-09

Idag är det fars dag!
Pappa Fredrik har faktiskt inte fått något idag,han får vänta till Caesar kan göra något åt sin pappa själv.
Det ska ju komma ifrån honom inte från mig.
Har läst och hört många mammor som köpt saker som ska vara "från" den lille men det tycker inte jag räknas :)
Många tycker jag är taskig för att jag tänker så men även Fredrik tänker så, så vi hoppade faktiskt det.
Hade kunnat haft lite tårta eller något och bjudit över Fredriks föräldrar då men dom är förkylda just nu och då vill vi inte ha dom här så dom smittar Caesar, så det får väl bli en liten fika längre fram kanske?! :)
Annrs idag så har jag bara storstädat hela dagen.
Skrev en lista på vad som skulle göras och är fortfarande inte klar.
Klar med listan men det ser fortfarande rörigt ut här :/ men det är mest pga att Caesar rör en massa saker som han inte får ha nu så då slänger man upp det lite här och var så att han inte når det.
Skåpet i hallen har fortfarande ingen dörr, allt hamnar där och Caesar drar ut och man trycker bara tillbaka skiten in där så varje gång man går ut i hallen så ser man den där förbannade röra som gör mig så ledsen.
Känns som om man städar förgäves just nu!
Sen får man tjata på Fredrik med för att det ska bli något gjort.
Han plockar lite här och sen fastnar han vid tv:n.. plocka lite där och sen fastnar han vid datorn.
Men det är väl såhär jag får ha det antar jag?!
Jag gillar bara inte att hålla på att springa och tjata på honom.
Jag är Caesars mamma inte Fredriks!
Jag ska inte uppfostra honom!

Jaja! just nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe (sååååå gott) det var efter en kämpig dag.
Caesar ville inte alls sova ikväll, han somnade runt 21:00 tiden.
Han försökte göra allt för att hålla sig vaken den lilla skiten :P
Men nu sover han iaf!
.
.
.
Ha det gött alla som läser och följer min blogg :)
Komentera gärna!

Kalas 7/11-09

Under dagen hände det inte så mycket vi var vi på kalas hos Fredriks farmor.
Fredrik var domare i pingis så jag var hemma och packade och gjorde Caesar klar så att vi bara kunde åka sen när Fredrik kom hem.
Det är mycket saker som ska med när man ska åka någon stans när man har en bebis vill jag lova.
Glömmer man något kan det bli en jobbig situation.
Det blir lite som att packa för att vara borta i flera veckor :) haha.
Det var inte speciellt många på kalaset men vi hade kul ändå :)
Det blev både smörgåstårta och gräddtårta,kakor och godis så jag vart riktigt mätt :)
Idioter på vägarna finns det gott om med.
När vi skulle hem hade vi en idiot bakom oss.
Vet i fan vad dom höll på med men Fredrik skulle väl bromsa för att visa dom att dom låg för nära och det var inte jag berädd på så jag fick ont i nacken och blev rädd.
Caesar skrek i baksätet och hade gjort ända ifrån start och det blev ju inte bättre av att Fredrik bromsade och bilen bakom tutade, då blev Caesar ännu räddare.
Och fick jag ont så fick säkert Caesar det också.
När jag började fråga Fredrik irreterat vad han höll på med så svarade han inte utan bara tittade i backspegeln och då blev jag ännu mer rädd för att han inte svarade.
Sen blev han våldsam vid växelspaken så jag blev rädd för att han röt åt mig och blev irreterad och då tyckte jag att han inte var kapabel till att köra men jag sa inget :/ började lipa ist och lät det hållas.
Det var ju inte Fredriks fel att folk inte kan köra men jag tycker ändå att han kunde förvarnat mig om att nu bromsar jag.
Men inte!!
Idioten som låg bakom körde om oss senare,,, skitnära och tutade hela vägen om oss. Skulle inte förbvåna mig alls om dom hade druckit också.
Dom kunde ju fått för sig att köra in i baken på vår bil och då hade nog Caesar verkligen blivit rädd, än värre skadad.
Jag var helt knäsvag när jag klev ur bilen igår och tog Caesar så hårt intill mig och kände bara för att springa där i från.. bort,, bara bort.. långt bort!
IDOTER SKA INTE HA BIL.
Och man ska inte behöva ha en skylt där bak på bilen (BARN I BIL) för att folk ska vara försiktiga.
Jag var skakis hela kvällen igår.
-
-
Ja det var lite om den här dagen!
-
-
HÅLL HASTIGHETEN OCH MINST 2 BILARS AVSTÅND.

En regnig dag!

Alltså jag blir så trött på detta eviga regnande :( om det ändå kunde snöa eller något istället det är fan så mycket skönare än regn.
Hur som helst,idag har jag varit på öppna förskolan i Fessbergs kyrka.
Det började kl 9 idag så jag satte klockan på 7!
Jag kom inte hemmifrån förränn vid 9 men det gör ju inget eftersom det är öppet ända fram till 13:00!
Och barn känner ju tyvärr av när man är stressad och då finns det inget roligare än att jäklas med sin mamma/pappa.
Så var det i mitt fall i morse.
Först så vrider han och ha sig när jag ska byta blöja och klä honom.
Inte lätt vill jag lova, han höll dessutom på att åka ned från bytbordet och det är rätt högt så det hade inte varit någon bra ide.
Sen drar han undan fötterna när man ska ta på han strumpor, när man fått på den ena och ska ta på den andra så har han dragit av den jag satte på han först.
Jisses, och så ler han bara :P man kan inte bli arg haha :D
Sen skulle yttekläderna på då vart det samma sak där :)
Tog även på honom en regnjacka över overallen pga att han har börjat sätta sig upp i liggvagnen nu så han vill titta ut och då hjälper inte regnskyddet.
Ville inte att han skulle bli blöt så det var massa kläder på den lilla kroppen och han såg ut som en stoppad korv :)
När vi tillslut kom fram till öppna förskolan så hälsade "fröken" på Caesar.
Sen var det dags för babyryttmik :D
Efter babyryttmiken så lekte Caesar inne i lekrummet med alla dom andra små barnen.
Sen gav jag Caesar lite mat som jag hade med ( Rån,banan,fruktpuré och en flaska vatten)
Efter det fortsatte lekandet :)
Han "kompis" Viking var där idag också :)
När vi skulle hem så såg jag på min mob att Fredrik hade ringt mig 14 ggr :S
Jag hade ju haft ljudet av och mobben i väskan :S
Han försökte ringa för att säga att han hade glömt att vi skulle åka och kolla på gravsten till Martins grav idag.
Så vi pratade lite där.
Sen när jag kom hem så åkte vi nästan direkt och hämtade upp Fredriks pappa och sen var vi och kollade på en sten.
Sen efter det så handlade jag och Fredrik lite.
Diskmedel.godis,läsk bla :P är ju fredag idag då är det dags för FREDAGSMYYYYYYYYYYYYYYYYYS! :D
Nu ikväll har vi bara tagit det lungt.
Vi lagade fisk och potatis till middag.
Caesar har fått sitta lite utan blöja i sin lekhage för att lufta sig lite.
Det behövs ibland.

Ja det var lite om idag. Käns lite tråkigt att ingen kommenterar på min blogg så jag vet inte om jag kanske ska lägga ned med mitt skrivande?!

Öppna förskolan!

Då har man provat på den andra öppna förskolan som ligger i Fessberg kyrka :) den var klart mycket bättre enligt mig men jag kommer fortsätta att gå i den andra med Caesar också för att få in så mycket som möjligt att göra i veckorna, mår skit av att bara gå hemma.
Caesar är inte lika gnällig när man är ute som när man sitter hemma.
Han kan gnälla och skrika hål i skallen på en ibland alltså.
Nej jag gnäller inte :) och jag oönskar honom inte, säger bara som det är och ni som klagar på att jag klagar har det säkert lättare än vad jag har det :P
Jag är så gott som ensamstående, Fredrik är sällan hemma på dagarna och jag har hand om allting själv.
Tror faktiskt att ni har mer hjälp av era sambosar än vad jag har :) det gör det hela enklare för er och ni har väl aldrig varit så utmattade av barnaskrik och gnäll att ni svimmat av frustration av att inte veta vad ni ska göra för att ni gjort allt? Ni har säkert någon som tar över när ni inte orkar mer.
För mig är det inte så :) hur trött jag än är kan jag inte ta en paus :)
Det kan säkert ni!?
Åter tillbaka till öppna förskolan.
Caesar har hittat en "kompis" där som har ett skitcoolt namn :D (Viking)
Han är äldre än Caesar och kan gå men är lite ostadig.
Caesar använder honom som klätterställning :)
Jag ska ev dit i mån själv med Caesar vid 9 tiden.
Fredrik kan inte följa med.
Får se om Viking är där i mån, annars är säkert Ella där :) hon är också kul att dra i :)

Annars idag så har jag provat att ge Caesar rån och lite banan idag :) mosad banan i tallrik gick bra men äta dom i bitar gick inte :P bita på bananen var mera mums :D
Lite mer att städa efteråt men gud så skoj det är att se hur mycket han klarar av att göra själv :D
Nyss var han ju bara en liten bebis.
Eller ja bebis är han väl ännu men han var mindre bebis då. Hittade även fot/handavtryck från det att han var 1 månad gammal :) ska göra en nu ikväll nu när han är 7 mån :P skulle gjort det när han blev ett halvår men då viste jag inte att vi hade vattenfärg så det glömdes av :P

Had de gött :D


















Babysimmet - öppna förskolan 3/11-09

Idag var vi på babysim mellan 09:00-09:30 Caesar simmade helt själv idag med hjälp av armpuffar :) det var så häftigt att se :P kändes lite konstigt att min bebis simmar ifrån mig måste jag säga. Lite senare idag ska vi iväg till öppna förskolan.
En annan öppen förskola än den jag brukar gå till, vi ska se hur det är på denna för i den andra som jag går i nu är det äldre mammor runt 35-45 år :S så man känner sig lite liten där.
Ska se om det är lite mer yngre mammor i den andra öppna förskolan.
Om det är det så kanske jag börjar gå där istället för man vill ju hitta någon man kan börja prata med och ev umgås med fritiden.
Sen så är äldre mammor hyper rädda om sina barn, dom får inte klämma och känna på varandra för dom kan peta i ögonen med mera, eller slå sig.
Jag tycker att det är en del av utvecklingen att känna och utforska, slå dom sig så vet dom det att gör jag sådär så får jag ont.
Barn måste slå sig man kan inte stå över dom hela tiden men dom gör det och jag vill att Caesar ska kunna få känna hur saker och ting käns så vi får se om det är bättre i denna förskolan.
Just nu sover plutt, han var så trött efter babysimmet så han somnade direkt :)
Sitter och avnjuter en kopp kaffe nu i lugnet.
Så tråkigt väder ute med desutom, börjar sakna solen redan.
Det kommer dröja lääänge innan solen tittar fram och värmer upp till 25 plusgrader. *suck*
Jag njöt inte riktigt av sommaren när den var här för det var ju så varmt och jag hade en gallskrikande bebis som skrek hela dagarna som spydde av värmen så det vart ju skugga eller sitta inomhus för mig.
Nästa sommar blir det lite bättre då kan Caesar springa runt naken på stranden med en solhatt hink och spade :)
Kan nästan se det framför mig :D
Ja det var lite om idag.
Efter förskolan händer det nog inget mer. ska nog bara vara hemma med plutt.

Ha de gött!

Ej ensam!

Fredrik är i Gävle med sin pappa, han åkte kl 8 i morse.
Vet inte när han kommer hem.
Det beror på om dom kör hela vägen hem till Göteborg inatt eller om dom kör halva vägen och sen stannat och sover.
Så istället för att sitta ensam hela dagen fram till läggdags så har jag varit hemma hos älsklingens mamma i Landvetter hela dagen med Caesar.
Tack för en underbar dag Susanne :)
Det hade varit grymt segt att sitta här hemma och låta timmarna gå och vara orolig för älsklingen.
Caesar åt jättebra idag när jag matade honom med sked, vet inte om det var för att vi var i Landvetter eller vad det var för det brukar bara gå om "pappa" matar men nu gick det bra!
Han har sovit väldigt lite idag också men jag tror han saknar pappsen :)
Har lagt honom för natten nu, jag tror att han sover men det återstår att se snart :)
Ja det var lite om den här dagen :)
Tack för att ni läser min blogg.

RSS 2.0